Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оксану Ліщишин відкликали із закордонного відрядження через vip-контрабанду

24 травня 2016 р., 16:40

Вартість контрабанди більше 800 тисяч гривень

Міністерство закордонних справ ухвалило рішення відкликати до України із закордонного відрядження першого секретаря посольства України в Словаччині Оксану Ліщишин, яка стала фігурантом скандалу з контрабандою цигарок.

Про це заявив "Європейській правді" інформований співрозмовник в МЗС.

В міністерстві також підтвердили раніше оприлюднену інформацію "Європейської правди" про те, що Ліщишин несподівано пішла у відпустку.

" Рішення про надання відпустки не відповідає позиції МЗС. Керівництво МЗС вже офіційно ухвалило принципово інше рішення - відкликати цього співробітника з довгострокового закордонного відрядження. Замість відпустки на дипломата чекає повернення до України", - заявив дипломат.

Співрозмовник також висловив подив тим, що посол Олег Гаваші дозволив своїй співробітниці піти у відпустку за таких обставин.

Клімкін - про "дипломатичну" контрабанду на Закарпатті

Як повідомлялося раніше, громадянин України в автомобілі з дипломатичними номерами намагався вивезти з країни майже 60 тисяч пачок цигарок під виглядом дипломатичного вантажу.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив ім’я чоловіка, який намагався провезти контрабанду – ним виявився Сергій Ліщишин, котрий є чоловіком першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин.

Детальніше про розвиток і можливі наслідки гучного скандалу читайте в статті на ЄвроПравді: Від поцілунків Януковича до "кришування" контрабанди: історія одного посла України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp