Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві патрульні шукали батьків 4-річного хлопчика (Фото)

24 травня 2016 р., 17:19

Дитина не могла назвати ні своє ім’я, ні адресу проживання

О 12:00 до мукачівських патрульних звернулась жінка, яка повідомила, що на вул. Сорочій вже близько 4 годин без догляду гуляє маленька дитина. Патрульні знайшли 4-річного хлопчика біля шиномонтажної станції на Сорочій.

Дитина майже не розмовляла і патрульні не могли встановити ані його ім’я, ані прізвища чи адреси батьків. Також поліцейські з’ясували, що жодних викликів на лінію 102 про загублену дитину не надходило. Полісмени опитали всіх перехожих та людей, що мешкають поблизу шиномонтажа та ніхто не бачив цього хлопчика раніше. Отже, патрульні вирішили самостійно розшукати батьків хлопчика.

Нагодувавши дитину, полісмени близько 1,5 години ходили з малюком околицями сподіваючись, що він впізнає домівку або вони зустрінуть когось, хто знатиме, де мешкає малюк. Через деякий час один з перехожих впізнав хлопчика і повідомив патрульним адресу матері.

Близько 14:00 патрульні отримали повідомлення, що до чергової частини зателефонувала жінка і повідомила, що в неї загубився 4-річний хлопчик.

В цей момент полісмени були вже недалеко від будинку заявниці. Матір забрала хлопчика вже за кілька хвилин.

{g}

Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева наголошує: не залишайте дітей без нагляду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp