Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокурор Тячівщини уклав угоду з держслужбовцем-хабарником

24 травня 2016 р., 18:52

Але остаточну крапку в справі поставить суд

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди) щодо службової особи відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тячівського районного управління юстиції.

Як повідомили у Тячівській місцевій прокуратурі службовець одержала неправомірну вигоду у сумі 9,5 тис. грн. за сприяння з використанням свого службового становища у прискоренні оформлення та виготовлення документів щодо зміни прізвища.Керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір уточнив, що на стадії досудового розслідування між підозрюваною та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання.

Остаточне рішення у цьому кримінальному провадженні невдовзі буде прийнято судом,повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp