Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шіц уже не генеральний директор "Говерли"

25 травня 2016 р., 08:22

Так він зазначив у коментарі.

Іван Шіц повідомив, що вже не є генеральним директором "Говерли".

Уже колишній генеральний директор "Говерли" Іван Шіц повідомив, що офіційно не працює в клубі, але допомагає керівництву у вирішенні питання з атестацією на наступний сезон.

- Не можу говорити про борги, оскільки це не в моїй компетенції: я вже офіційно не працюю в "Говерлі". Понад тиждень тому я написав заяву на звільнення і забрав трудову книжку. Звичайно, приходжу в клуб і допомагаю. Зокрема, консультую віце-президента.

В чому причина? Вже вік поважний, важкувато мені. Для людей, які стільки років у футболі, як я, фінанси не є основним питанням. Зрозуміло, що без грошей не проживеш і масло на хліб не намажеш. Були свої питання, про які б не хотілося говорити.

Зараз чекаємо комісії з атестаційного комітету, а дати, коли приїде комісія, ще не знаємо. Нам не повідомляють, коли вони приїдуть. На все воля Божа. Розрахуємося з боргами і зможемо про щось говорити. Я у футболі 40 років, але в цьому сьогоднішньому футболі я вже нічого не розумію, - наводить слова Шіца Sport Arena.

ua-football.com

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp