Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цікавинки для закарпатців, які люблять подорожувати

26 травня 2016 р., 16:02

Тепер можна літати по всьому світу по-новому

Про це йшлося в Ужгородському прес-клубі.

 

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди відкриття нового авіарейсу з міста Кошице до Стамбула. Закарпатці отримають нову можливість літати на відпочинок із сусіднього словацького міста. Про деталі та нові можливості розказали представники аеропорту Кошице та турецьких авіаліній. Едуард Бураш, представник Кошицького міського голови з питань співпраці міста Кошице з містом Ужгород та Україною, зауважив, що відкриття такого рейсу- це нові можливості співпраці та нові можливості для Закарпаття. Томаш Янчуш, заступник голови правління компанії «Аеропорт Кошице» додав, що Кошицький аеропорт є найближчим до Ужгорода з європейських. Тому хороші перспективи відкриваються не тільки для словацьких туристів, але й закарпатських. «Зараз Кошицький аеропорт з’єднує Європу з іншими трьома головними європейськими центрами: Відень, Прага, Варшава, -- каже Томаш Янчуш. 

-- Вже зараз через ці 3 головні міста ви можете з однією зупинкою дістатися до будь-якої точки Європи і навіть до кількох точок світу. Навіть з існуючих напрямків можна вибрати найбільш вигідний напрям до Європи – стосовно цін, часу чи напрямку подорожі. Наступна вигода – можливість літати так званими лоукостами. Наприклад, 7 разів на тиждень прямує літак до Лондона (влітку – 10 разів). 

Крім того, 4 рейси щотижня йдуть із Кошице до Києва». Таким чином, з Кошіце є прямі рейси до таких аеропортів: Прага, Київ, Братислава, Лондон, Донкастер, Бристоль, Відень, Варшава. На прес-конференції презентували й нову авіакомпанію, яка співпрацюватиме із Кошице – «Турецькі авіалінії». У них настільки широкі напрямі польотів, що, прилетівши з Кошіце у Стамбул, можна просто ткнути пальцем у любу точку карти світу і потрапити туди. Стартують літаки до Стамбула у зручний час – о 10.00. Бронювати квиток можна самостійно, це навіть вигідніше, ніж через операторів. Польоти заплановано з 16 червня, тричі на тиждень. Вже 5 останніх років компанію «Турецькі авіалінії» визнавали найкращими у Європі – за результатами голосування 20 мільйонів людей. «Це не тільки польоти з Кошіце до Стамбулу, а із Стамбулу до всього світу. Ми пропонуємо польоти до більшої кількості країн світу, ніж інші авіакомпанії – 115 напрямків. 

Ми літаємо в Україну, а із початком співпраці із Кошіце ми зможемо обслуговувати і Закарпатську область», - розповів Левенд Арісой, заступник генерального директора компанії «Турецькі авіалінії». «Незважаючи на високу якість, ми зберігаємо розумні ціни на квитки. Ми найкращі у Європі, але не найдорожчі. До США й назад можна дістатися за 500 доларів США. Торік у нас було 58 мільйонів пасажирів, цього року наша ціль – 70 мільйонів. Ми літаємо у такі міста, про які, як правило, людям треба загуглити, щоб зрозуміти, де це», - сказав Левенд Арісой. «2 години до Кошіце, ще 2 години до Стамбулу, а там для вас відкритий увесь світ», - сказав Левенд Арісой, звертаючись до закарпатців. Для тих, хто чекатиме на пересадку понад 3 години, пропонують безкоштовний тур Стамбулом включно з обідом у ресторані. А якщо транзитний час складає 10 години для економ-класу і 7 годин для бізнес-класу, то безкоштовно забезпечують готелем і трансфером до нього.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp