Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці Центру «Дорога життя» беруть участь у канадському мистецькому конкурсі «Любов-Лов»

26 травня 2016 р., 19:00

Успіху!

Мистецький конкурс «Любов-Лов» («Project Liubov-Love»), координатором якого є професор Роман Єринюк, оголошений в Канаді. Головною метою конкурсу є створення картин на тему 25-річчя Державності України (1991-2016).

Завдання митця та умови конкурсу, за визначенням організаторів, є наступними: «Показати у витворі мистецтва любов України та українців до своєї історії, відомих діячів чи краси української природи. Персоналізуйте свій витвір мистецтва. Нагороди будуть видані 20 найкращим витворам мистецтва. Виставка пройде в Канаді та в Україні восени 2016 року. Надіємось отримати близько 200 картин з України».
До участі в конкурсі долучилися вихованці Медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя». За активної допомоги керівника гуртка малювання «Таємниці пензля» Анастасії Стецюк діти та молоді люди Центру активно включилися до створення картин на конкурс і сподіваються, що їхні зусилля та творче натхнення отримають заслужену нагороду.

Людмила Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp