Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець губив закарпатців (ФОТО)

22 травня 2014 р., 12:45

Продававши їм психотропні речовини.

35-річний мукачівець вже давно потрапив в полу зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції. До цього чоловік вже мав судимість за кримінальні правопорушення, а нещодавно «бнонівці» задокументували ще один факт кримінального правопорушення: продаж психотропної речовини метамфетаміну. 

Правоохоронці міськвідділу затримали чоловіка по вул.І.Франка у м.Мукачеві, коли той продав мешканцю міста психотропну речовину метамфетамін. Про походження цього білого порошку мукачівець пояснити відмовився. Та, як розповідають працівники міліції, чоловік сам вживає наркотики вже давно, тому, скоріш за все, мав посередників, які постачали йому заборонені засоби. Зараз правоохоронці з’ясовують канали надходження наркотиків. 

Раніше цей чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, та як, видно, на шлях виправлення не став. Наразі чоловік офіційно ніде не працює, звідки брав кошти для наркотичних засобів – не відомо. Правоохоронці перевіряють причетність мукачівця до вчинення інших правопорушень. Відомості про дану подію, розповідає заступник начальника – начальник слідчого відділення Мукачівського міського відділу міліції Михайло Петрище, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваний затриманий, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp