Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники відзначають професійне свято (Фото)

27 травня 2016 р., 17:28

Дякуємо за вірну службу!

Сьогодні, 27 травня, у переддень свого професійного свята, прикордонники Чопського та Мукачівського загонів у м. Ужгород влаштували показ автомобільної техніки, яка є в арсеналі "зелених беретів", а також продемонстрували роботу службових собак по виявленню зброї, боєприпасів, наркотичних речовин та тютюнових виробів.



Разом з тим, у музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв відбулися урочисті заходи та концерт з нагоди святкування Дня прикордонника. На урочистостях були присутні представники влади, установ та організацій, керівники та персонал Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, близькі та рідні загиблих воїнів – прикордонників, молодь та колеги-прикордонники зі Словаччини і Румунії. Концертну програму представляв Заслужений Академічний закарпатський народний хор України.

В ході урочистостей, командир Чопського прикордонного загону Ігор Доменюк зазначив: «Від покоління до покоління передаються традиції: любити рідну землю, служити своїй справі та професійному обов’язку, усвідомлювати високу відповідальність перед наступними поколіннями та усім українським народом. Прикордонна служба – це клопітка праця багатьох поколінь, людей, які обрали для себе і присвятили життя охороні державного рубежу». Начальник Мукачівського прикордонного загону Дмитро Ліщинський також зазначив: «В сучасних умовах не шкодуючи власного життя і сил, прикордонники стали на заваді штучного розколу країни, продемонстрували кращі риси захисника Батьківщини – відданість справі охорони державного кордону, повагу, турботу за безпеку та життя мирних громадян».

Наприкінці усі присутні гості висловили щирі слова вдячності персоналу та всім, хто допомагає охороняти терени нашої держави, адже бути прикордонником – це почесна справа!



З повагою, прес-служби Чопського та Мукачівського прикордонних загонів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp