Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустські рятувальники отримали бойовий одяг від голландської реформаторської церкви (Фото)

28 травня 2016 р., 10:45

60комплектів бойового одягу і каски

27 травня до хустських рятувальників із подарунками завітали Шандор Зан Фабіан - єпископ Закарпатської реформатської церкви та Микола Жуковський – пастор і керівник церковної добровільної пожежної команди села Дерцен Мукачівського району.

Зустріч відбулася на базі Хустського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Рятувальників Закарпаття особисто представляв начальник Управління Роман Гудак. Поважні гості вручили гуманітарну допомогу Роману Васильовичу, а той, у свою чергу, передав її в користування вогнеборцям 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувального поста села Вишково.

Від голландської реформатської церкви рятувальники отримали 60 комплектів бойового одягу та пожежні каски.

Під час зустрічі Роман Васильович щиро подякував гостям за розуміння проблем у забезпеченні та необхідності оновлення бойового одягу рятувальників, а також висловив сподівання на поглиблення транскордонного співробітництва у сфері цивільного захисту та взаємної допомоги.

Крім цього, у рамках зустрічі було проведено екскурсію пожежною частиною, де присутніх ознайомили з технікою та обладнанням, яке знаходиться на озброєнні в бійців ДСНС хустського гарнізону.

Насамкінець зустрічі Микола Жуковський нагородив пам’ятною ювілейною медаллю від добровільних пожежних села Дерцен начальника Управління ДСНС у області Романа Гудака, начальника Хустського МРВ Управління Івана Гінцяка та т.в.о начальника 10-ї ДПРЧ Романа Ороса. У свою чергу закарпатські рятувальники також подарували гостям пам’ятні подарунки й сувеніри.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp