Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки кілометрів доріг залатали на Закарпатті?

28 травня 2016 р., 18:37

Посилено латають

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області продовжує виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування. Роботи тривають по всій території області із застосуванням традиційних технологій: гарячим асфальтобетоном, пневмоструменевим методом.

За минулий тиждень з 20-го по 26-е травня на замовлення Служби автомобільних доріг у Закарпатській області підрядні підприємства ліквідували 12 400 квадратних метрів ямковості на автодорогах загального користування.

Як повідомили в обласній Службі автомобільних доріг, йдеться про наступні шляхи:

• М-06 Київ-Чоп;
• М-08 Обхід м. Ужгорода-КПП «Ужгород»;
• М-24 Мукачево-Берегово-КПП «Лужанка»;
• Р-53 КПП «Малий Березний»-Малий Березний;
• Т-07-14 Шом-Горонглаб-КПП «Дзвінкове»;
• Т-07-41 (М-06)-Голубине.

З початку року на замовлення відомства, підрядні організації ліквідували вже майже 60 тисяч квадратних метрів аварійної ямковості на автомобільних дорогах загального користування. Зокрема, на дорогах державного значення понад 49 тисяч (370 км), а на дорогах місцевого значення майже 10 тисяч (76 км). Ремонтні роботи тривають, - повідомили у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp