Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Члени Громадської ради відмітили позитив у роботі закарпатських лісівників

29 травня 2016 р., 09:18

Пророблено чимало роботи

Свою небайдужість та активну громадську позицію у вирішенні проблем і допомоги роботи Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства життя переконливо довели учасники засідання громадської ради при лісовому господарстві, яке відбулось 26 травня.

У роботі засідання взял участь голова Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга, голова ГР при лісовому управлінні Іван Габор, представники ради, наукових кіл і ЗМІ, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

В ході засідання члени громадської ради та представники ЗОУЛМГ обговорили проблеми лісовідновлення на Закарпатті, заходи посилення боротьби з незаконними вирубками лісу на Великоберезнянщині, лісової сертифікації, формування та затвердження складу комітетів/ комісії Громадської ради при обласному управлінні. Також, було розглянуто питання інформування населення у мас-медіа. З цього приводу представники ГР позитивно відмітили, що за останні місяці в управлінні пророблено визначний пласт роботи з висвітлення діяльності усіх лісогосподарських підприємств області. «Видно, що лісівники роблять свою роботу і роблять її якісно. У ЗМІ ми постійно бачимо, що є реакція на незаконні вирубки, реагування на інформації щодо перевезення деревини та інформування населення, що ліс як вирубують там де це треба, так і засаджують молодими деревцятами», - каже голова ГР Іван Габор.

Також, під час засідання керманич ЗОУЛМГ Валерій Мурга підняв питання змагань із гірського та лісового джипінгу, які відбулися нещодавно в Брустурянському держлісгоспі в Нересницькому лісництві, зазначивши, що він дав вказівку дослідити питання дозволів на проведення змагань і переконав учасників зібрання, що при виявленні порушень винних буде покарано. Слід наголосити також, що в найближчий час спільно працівниками державних лісогосподарських підприємств, управління туризму та курортів Закарпатської ОДА, Департаменту екології, рятувальної служби та управління Держгеокадастру буде переглянуто та вдосконалено правила поведінки в держлісфонді.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp