Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті змагалися за рибну першість (ФОТО)

22 травня 2014 р., 15:00

Змагання пройшли на Іршавщині

 

Нещодавно на Іршавщині проведенні районні змагання серед членів УТМР на мисливсько-риболовній базі товариства. В змаганнях прийняло участь 17 команд. З самого ранку, не дивялчись на погоду, до бази з»їхались, крім учасників змагань, ще й багато вболівальників, гостей, депутатів районної ради, сільських голів. 

Учасників змагань радо зустрів голова президії Іршавської районної організації УТМР Василь Васильович Павлище та єгерський склад районної організації. 



Перед початком і закінченням змагань, всі вишикувались в ширенгу, де було предсталено судівську колегію в складі Сочки М. І., Галаса І.І., Керечанина Ю.К. та ознайомлено учасників з Положенням змагань. В центрі виставлено призи, до речі, основними спонсором, яких були підприємці, члени товариства, сім»я Терновці М.Ф. з Камянського. Дводенний термін проведення змагань визначив переможців: І-місце зайняла команда членів товариства міста Іршави голова низового колективу - Ломага О.О. ІІ-місце – команда Бронківського осередку голова - Ньорба І.В. ІІІ-місце –команда Кам»янського осередку голова - Гангур В.С. Найбільший трофей виловив Пастук Ю.І. з Бронківського низового колективу. Серед юніорів, які приймали участь у змаганнях на виділеній території: І-місце Горзов Анд. – с.Білки ІІ-місце Симчера Микола – с.Сільце ІІІ-місце Бажів Іван – с.Білки. Переможців змагань нагороджено грамотами та цінними подарунками. 

До речі, всю висловлену рибу було відпущено у водойму, де дозволено спортивне рибальство в період нересту. На закінчення всі учасники змагань, гості, присутні були запрошені до святкового столу, де з гармонійним вкусом єгерського смаку було накрито мисливський стіл з традиційними делікатесами, основою якого був бограч. Цікаві застільні розмови, рибальські бувальщини вирували до пізнього вечора. Закінчивши прекрасно проведений день, всі учасники засвідчили, що такі міроприємства зближують людей з різних куточків нашого району, а змагання стають все більш масовими. Це – результат роботи районної організації УТМР, якій, до речі, з слів голови районної ради УТМР Василя Васильовича Павлище, виповнилося 68 років.

Новини Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp