Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді прокладають шляхи (ФОТО)

22 травня 2014 р., 16:31

У місті продовжують латати дороги.

 

Цього тижня в Ужгороді продовжили лагодити дороги. Як пояснив в.о. мера Віктор Щадей, першочергове завдання – зробити міські шляхи бодай придатними для їзди. Вже відремонтували вулицю Закарпатську, до суботи мають закінчити поточний ремонт на Капушанській. Наразі триває капітальний ремонт вулиці Легоцького – тут відбуваються підготовчі роботи і вже починають заливати асфальт, а завершити планують до кінця наступного тижня.

Дорожнього покриття на вулицях Легоцького і Капушанської практично не було. Усе через те, що дорога не мала основи й зливоприймачів. Відтак дощ швидко нищив покриття. Наразі там підготували щебеневу основу і зробили зливоприймачі – це дозволить вберегти дорожнє полотно від руйнування.

«Цього тижня ми продовжили ремонтні роботи, – розповів Віктор Щадей, в.о.міського голови Ужгородської міської ради. – Перерву на тиждень змушені були зробити через дощі. Ми вирішили принципово не асфальтувати у негоду, адже саме цим грішила попередня влада. Учора закінчили ремонтувати вулицю Закарпатську, сьогодні-завтра завершимо Капушанську, через тиждень – Легоцького. Ці три вулиці – найпроблемніші з-поміж головних магістральних у місті».

Усього в Ужгороді планують відремонтувати 60 вулиць – мова йде як про капітальний, так і про поточний ремонт. «На поточні роботи ми виділили понад 2 млн грн, капітальні ж залежать від того, як казначейство віддаватиме нам наші гроші, – зауважив Віктор Щадей. – Наше завдання – навести лад насамперед на найпроблемніших вулицях. Почали з магістральних – Доманинської, Гагаріна і Верещагіна. Другий етап – це Закарпатська, Капушанська і Легоцького. Наступними будуть Заньковецька, Загорська та інші вулиці. Зрозуміло, що цей ремонт не надасть нашим вулицям одразу ж ідеального вигляду. Однак, зважаючи на обставини, ми поставили перед собою завдання зробити наші шляхи принаймні придатними для пересування. Бо, на жаль, ще вчора ті ж Капушанську чи Легоцького навряд чи можна було назвати придатними для руху».
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp