Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На свято останнього дзвоника школярі Закарпаття отримали спортивні подарунки (Фото)

30 травня 2016 р., 15:27

Діти - перш за все

Багато-багато квітів, усміхнені обличчя і водночас сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – усе це свято Останнього дзвоника. 28 травня він пролунав в усіх закарпатських школах.

Уже стало доброю традицією для шкіл, що група енергетичних компаній «РЕНЕР» вітає учнів, батьків та вчителів з цією важливою подією в шкільному житті. Так і цього року, як кілька років поспіль, представники компанії навідалися у села Ужгородського, Перечинського, Тячівського та Рахівського районів. Звісно, як завжди, без подарунків не обійшлося і цього разу. Проводячи просвітницьку роботу екологічного напрямку та пропагуючи здоровий спосіб життя, представники групи «РЕНЕР» подарували дітям багато різного спортивного інвентарю. А це майже півтори сотні футбольних, волейбольних та баскетбольних м’ячів, близько ста наборів для гри у бадмінтон, велика кількість скакалок, шахів, доміно та іншого спортивного приладдя.

Із закінченням навчального року школярів вітали виконавчий директор групи енергетичних компаній «РЕНЕР» Андрій Ганзел, заступник генерального директора Юрій Королишин, керівник департаменту по зв’язках з громадськістю Юрій Сас та інші представники компанії. Вони побували на останніх дзвониках у селах Ратівці та Ірлява Ужгородського району, Тур’я Поляна та Гута Перечинського району, у всіх школах села Руська Мокра та трьох школах села Лопухово Тячівського району, у Лазещині, Костилівці та присілку Вільховатий і Видричці на Рахівського району.

«Дуже приємно вкотре опинитися на такому чудовому святі, - каже Юрій Сас. Ми беремо активну участь у житті місцевих громад. Велика увага приділяється саме навчальним закладам. Уже традиційно кілька років підряд вітаємо школярів і на 1 вересня, останній дзвоник, на новорічні свята. Цьогоріч акцентували увагу на популяризацію здорового способу життя серед школярів. Адже спорт - це здоров’я, а здорові та щасливі діти – це наше майбутнє».

Петро Костак, сільський голова Усть-Чорної на Тячівщині, вдячний за подарунки дітям і відзначає, що спортивний інвентар стане у нагоді, адже розпочинає роботу літній шкільний табір. «Дуже добре, що маємо таких інвесторів. Представники «РЕНЕР» активно допомагають нашій громаді, коли б ми не звернулися. Думаю, кожен сільський голова був би радий мати таких інвесторів», - каже Петро Петрович.

Директор школи у селі Красна Марія Сойма теж відзначає, що працівники «РЕНЕР» є частими гостями у школі, жодне свято без них не обходиться. «Наші діти вже знають, що і на початок навчання, і на закінчення, а також на новорічно-різдвяні свята їх чекатимуть подарунки від групи енергетичних компаній «РЕНЕР». Крім того, діти дуже тішаться, що мають можливість зариблювати річки мальками форелі – вони донедавна не знали навіть, що це таке. За таку навчально-просвітницьку роботу – окреме спасибі «РЕНЕР». Допомагають нам вирішувати й наші шкільні проблеми. До прикладу, на шкільний автобус потрібно було купити дві шини, ми можливості не мали, тож звернулися до ….і їх придбали. Також на наше прохання придбали принтер для школи. Одним словом – скільки разів ми звертаємося по допомогу, завжди її отримуємо», - підкреслює Марія Михайлівна.

Сьогодні, 30 травня, святкова лінійка відбулася у селі Чорноголова Великоберезнянського району, туди також поїхали гості із «РЕНЕР».

Мешканцям усіх цих сіл добре відома благодійна робота компанії, бо вже стало доброю традицією, що жодне свято не проходять без участі групи енергетичних компаній «РЕНЕР».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp