Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Готелям краю потрібні категорії

31 травня 2016 р., 10:02

Ось така обов’язкова вимога

Згідно з правилами.

Закарпатську область з робочою поїздкою відвідала заступник директора департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Віталіна Мартиновська.
Головною метою приїзду представника Мінекономрозвитку була участь у засіданні за круглим столом на тему: ,,Про встановлення категорій готелям та іншим об'єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення (проживання)”, проведення якого ініціювало управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації. На засідання було запрошено представників готельного бізнесу з усієї області.

 

Віталіна Мартиновська шляхом мультимедійної презентації розповіла про ситуацію, яка склалася з категоризацією засобів розміщення в Україні, відповідно до якої на Закарпатті лише 2 готелі категоризовані, в той час, як Закон України ,,Про туризм” зобов'язує отримувати свідоцтва про встановлення категорій усіх надавачів послуг з тимчасового розміщення (проживання). У дискусії з учасниками також обговорила проблематику та законодавчі ініціативи щодо нових умов категоризації.
Перебуваючи на Закарпатті, заступник директора департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку Віталіна Мартиновська відвідала ряд туристичних об'єктів області. Крім цього, представник Мінекономрозвитку взяла участь у культурно-масових та туристичних заходах, які проходили на території області протягом вихідних. 

Під час міжнародної зустрічі виробників традиційних продуктів харчування ,,ЕТНОFOODКАРПАТИ”, що проходила в рамках святкування дня міста Перечин, відзначила одну з основних переваг туристичного Закарпаття — гастрономічний туризм. Запропонувала спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі попрацювати над розвитком цього напрямку. Також, відзначила і високий рівень розвитку фестивального руху на Закарпатті під час проведення фестивалю ,,Проводи отар на полонини” у Міжгірському районі.
За ініціативи директора департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Дениса Мана, відбулася робоча нарада Віталіни Мартиновської з працівниками управління туризму та курортів департаменту, під час якої обговорили подальші кроки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в галузі туризму. Спільно з Віталіною Мартиновською представники департаменту обговорили умови та процеси утворення Регіональної туристичної організації у складі учасників туристичного ринку Закарпаття, створення якої очікується після 1 липня цього року, - повідомили в департаменті економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp