Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець провітрював оселю, допоки не позбувся грошей

22 травня 2014 р., 18:20

Став жертвою квартирного крадія.

Провітрюючи свою квартиру на першому поверсі, ужгородець позбувся своїх грошей. Нещодавно до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 27-річного приватного підприємця про те, що з його квартири невідома особа викрала 1300 гривень, які знаходилися на холодильнику в кухні. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що проникнути в чужу квартиру для злодія не склало ніяких труднощів. 

Квартира розташована на першому поверсі ужгородської багатоповерхівки. Балкон не засклений. Та ще й двері балкону були привідкриті – потерпілий залишив їх, щоб провітрити житло. Цим і скористався досвідчений квартирний крадій. 

Оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 41-річний машканець міста. На його рахунку – аналогічні злочини та злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Він близько року тому звільнився з місць «не таких віддалених», але на шлях виправлення не став і знову взявся за старе. Наразі відносно крадія відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Триває слідство. Шановні ужгородці! Нагадуємо, що збереження вашого майна залежить перш за все від вас самих. Зачиняйте вікна і кватирки, особливо, коли мешкаєте на першому чи останньому поверсі, або у квартирах, розміщених поблизу пожежних драбин та прибудов. Обладнайте двері надійними замками та засувами. Не залишайте вдома цінні речі або великі суми грошей. Варто пам'ятати, що для крадія замків не існує. Тому треба завжди дбати про те, щоб за квартирою був постійний нагляд з боку сусідів та знайомих. Не ставтеся легковажно до свого майна. Якщо вам є що втрачати, то краще зберегти його. Не губіться в разі небезпеки. Ми завжди готові прийти вам на допомогу! Наші телефони працюють цілодобово: черговий Ужгородського МВ УМВС – 102, 61-43-46. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp