Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄСВ поповнив бюджет майже на мільярд

22 травня 2014 р., 19:01

Такі надходження зафіксовано протягом 20 днів.

Таку суму сплатили страхувальники області до бюджету протягом п’яти місяців 2014 року, зокрема, 131 млн. 890 тис. грн. надійшло до казни за 20 днів травня цього року.

– Ми бачимо, що в сьогоднішніх економічних умовах, платники демонструють соціальну відповідальність, – зауважив Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Також податківець звернув увагу на те, що, у свою чергу, органи доходів і зборів постійно вдосконалюють систему обслуговування платників, роблять все заради того, аби зменшити документообіг, тим самим максимально спрощуючи процес адміністрування і сплати єдиного соціального внеску.У розрізі міст та районів Закарпатської області, найбільші надходження до бюджету від сплати ЄСВ у травні продемонструвало м. Ужгород – понад 38,5 млн. грн., на другому місті Мукачівський р-н – майже 24,5 млн. грн., на третьому – Ужгородський р-н – понад 12,2 млн. грн.

Фахівці Міндоходів Закарпаття відмічають, що стабільне надходження єдиного внеску допомагає вчасно сплачувати пенсії, гарантує соціальні виплати та виплати під час тимчасової втрати працездатності.Нагадуємо: звітність з ЄСВ зручно подавати в електронному вигляді. Для цього потрібно скористатися електронним цифровим підписом, який видають у пунктах реєстрації користувачів у мм. Ужгороді та Тячеві. Детальніше про електронне звітування можна дізнатися на інформаційному порталі Міністерства доходів і зборів України (http://www.acskidd.gov.ua/), також там розміщено безкоштовне програмне забезпечення.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp