Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фотофакт: В Ужгород привезли новий тепловоз для дитячої залізниці

1 червня 2016 р., 12:42

Дитяча залізниця житиме!

Сьогодні до Ужгорода на тягачі доставили новенький тепловоз для ужгородської дитячої залізниці. Наразі працівниками з «Моторвагонного депо Королево» ведуться підготовчі роботи до приєднання тепловозу до вагонів вузькоколійки.

Вага тепловозу – 32 тони. Вік – 70 років. Привезли його до Ужгорода з «Моторвагонного депо Королево». Спочатку його завантажили до відбудовного потягу, який довіз тепловоз до Чопа, а потім вже трейлером у супроводі поліції доставили на берег Ужа.

«Цей тепловоз буде тягнути два вагони ужгородської дитячої залізниці, які знаходяться зараз на стоянці, - розповідає начальник РПЧ-5 «Моторвагонного депо Королево» Володимир Сідаш. – Аналогів тепловозу на Закарпатті немає, такий є тільки у місті Здолбунів на Рівненщині».

Володимир Сідаш каже, що тепловоз має стояти на колії дитячої залізниці вже сьогодні о 15.00. А поки у вагонах та на платформі вузькоколійки наводиться "марафет", пише Сайт міста Ужгорода.

Старий же тепловоз ужгородської дитячої залізниці, який простояв 8 років, відправлять на ремонт до Берегова.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp