Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ПАТ "Закарпаттяобленерго" звертається до закарпатців

1 червня 2016 р., 14:22

До уваги споживачів електроенергії!

Повідомляємо, що власниками Товариства є юридичні та фізичні особи. Інформацію про емітента (основних акціонерів) можна знайти на офіційному порталі Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) – сайт SMIDA: http://smida.gov.ua.

Додатково інформуємо, що ПАТ «Закарпаттяобленерго» не встановлює тарифи на електричну енергію, а є лише ліцензіатом з передачі та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Тарифи на електричну енергію, а також порядок їх застосування визначаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг України (НКРЕКП).

Кошти за спожиту електроенергію, що сплачуються споживачами, надходять на рахунок зі спеціальним режимом використання у ЗОУ АТ «Державний Ощадний банк України». Сплачені кошти розподіляються відповідно до алгоритму між виробниками електричної енергії, постачальниками палива (шахтарями) та ліцензіатами з передачі й постачання електроенергії.

У випадку не 100%-ї оплати за спожиту електроенергію ставиться під загрозу енергетична безпека України, оскільки сплата комунальних послуг, як і податків, забезпечує стабільне функціонування держави

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp