Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці скаржаться на зубожіння

2 червня 2016 р., 18:17

Немає за що хліба купити, не те що одяг чи ліки

Для забезпечення постійного зв’язку з жителями краю, створення сприятливих умов для їх спілкування з керівництвом обласної ради, оперативного розгляду проблем, які їх тривожать, голова ради Михайло Рівіс першого четверга щомісяця проводить прийом громадян з особистих питань.

Сьогодні до Михайла Рівіса звернулось понад 30 осіб, серед яких більшість - інваліди, пенсіонери, безробітні та внутрішньо переселені громадяни. Серед питань, з якими приїхали заявники з різних міст і сіл області, переважали земельні скарги та питання ремонту доріг, працевлаштування, надання матеріальної допомоги на лікування. Люди скаржились на важкий фінансовий стан, безробіття, непосильні тарифи на компослуги. Коли йшлося про дороговартісне лікування, очільник облради консультутвав про механізм подачі документів та розгляд заяв у комісіях, але жодному не відмовив, йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

- До глибини душі болить той факт, що людям не вистачає не те, щоб відпочити в санаторіях, а елементарно пролікуватися. Тому депутати обласної ради щоразу велику увагу приділяють регіональній програмі «Турбота», яка покликана підтримати краян за рахунок коштів обласного бюджету, - зазначив Михайло Рівіс..

До слова, з початку року в обласну раду вже звернулося 837 закарпатців.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp