Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Німецькі ротарійці регулярно допомагають нужденним закарпатцям (ФОТО)

3 червня 2016 р., 12:00

Нещодавно партнери з баварського Ротарі-клубу «Mainburg-Halltrtau» на чолі зі своїм керманичем Штефаном Гайне завітали на Закарпаття. 

Нещодавно партнери з баварського Ротарі-клубу «Mainburg-Halltrtau» на чолі зі своїм керманичем Штефаном Гайне завітали на Закарпаття. 

Багаторічні партнери ужгородського Ротарі-клубу «Ужгород-Скала» з Німеччини вже тривалий час опікуються жителями будинків пристарілих та малозабезпеченими сім’ями на Перечинщині. 

У Перечині та околицях працюють спеціально найняті фахівці, які двічі на місяць розвозять продуктові пакети людям, котрі цього потребують. На продукти німецькі ротарійці щороку виділяють 4-5 тисяч евро. 

{g}

Окрім того, благодійники не залишилися байдужими до слабо зрячих сестричок з Зарічева Моніки та Софійки. Ротарійці виділили дівчаткам з малозабезпеченої сім’ї кошти на операцію, яку їм зробили у Мукачеві. Наразі, на щастя, стан дівчат значно покращився, одна з сестер вже навіть не носить окуляри. Благодійників до глибини вразила історія цих чарівних маленьких леді, які попри те, що виховуються у неблагополучній родині, - ерудовані, кмітливі, розумні та життєрадісні. Душу не полишає втіха від того, що дівчатка, попри все, зможуть зростати здоровими. 

А також благодійники з Німеччини побували у Ясінянському будинку пристарілих, яким опікується Ротарі-клуб «Ужгород-Скала»і завітали на Великоберезнянщину. Ужгородські та баварські ротарійці домовлялися про розширення географії їхньої співпраці, адже, як відомо, у добра немає кордонів, і тільки тоді, коли є змога допомагати нужденним, приходить справжнє усвідомлення того, що таке щастя.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпатття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp