Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що заважає побудувати дорогу в обхід Берегова?

23 травня 2014 р., 09:34

Проблемні питання обговорили на засіданні у Берегові.

21.05.2014 року у приміщенні Берегівської райдержадміністрації під головуванням першого заступника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимира Токара відбулася нарада з питань, які стримують процедуру відведення земельних ділянок службі автомобільних доріг у Закарпатській області для будівництва автодороги.

Участь у нараді прийняли перший заступник голови Берегівської РДА Віталій Матій, начальник Управління Держземагентства у Берегівському районі Еріка Шинкевич та директор Закарпатської Державної сільськогосподарської дослідної станції Національної Академії Аграрних Наук України Габріел Спаський.

У ході наради обговорили питання, які стримують процедуру відведення земельних ділянок службі автомобільних доріг у Закарпатській області для будівництва автодороги. Однією з таких проблем є відсутність земельних ділянок для резервного забору ґрунту.

За підсумками обговорення дійшли згоди щодо перших кроків до вирішення даного питання.

Головне управління держземагентства у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp