Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: Прогрес щодо Донбасу майже нульовий

3 червня 2016 р., 18:37

Київ констатує загострення обстановки на сході країни.

Президент України Петро Порошенко заявив, що з початку року прогрес у вирішенні конфлікту на Донбасі відсутній.Про це він сказав на прес-конференції в п'ятницю в Києві, відповідаючи на запитання щодо ситуації в регіоні та ймовірності місцевих виборів.

"На жаль, прогрес в цьому році і за останні два тижні, у тому числі щодо Донбасу, майже нульовий. Навпаки, відбулося загострення оперативної обстановки", - повідомив президент.У той же час президент заявив, що питання введення поліцейської місії на Донбасі погоджене між країнами, що входять в "нормандську четвірку"."Сьогодні у нас серйозний дипломатичний успіх, тому що не тільки в "нормандському форматі", на вищому рівні, ми досягли спільної згоди щодо введення цієї місії, але вже і у Відні, в ОБСЄ, під німецьким головуванням, наші німецькі партнери розпочали дискусію з питання введення поліцейської місії в зону АТО на сході України", - сказав він.Глава держави підкреслив, що такі події дають йому підстави для стриманого оптимізму "і саме це стало для мене базою для запевнення, що, можливо, ми завершимо цей процес у 2016 році"."На жаль, ми втратили три місяці після цієї заяви, але процес ведеться досить активно", - сказав він.Зазначимо, що раніше президент Петро Порошенко заявив, що без військової місії ОБСЄ виборів не буде.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp