Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівники не комунальних підприємств звітували перед владою Ужгорода

4 червня 2016 р., 10:02

У п’ятницю, 3 червня.

Вчора, відповідно до доручення міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, яке він на прохання депутатів дав на сесійному засіданні у вівторок, 31 травня, звітували представники некомунальних підприємств, що надають послуги з обслуговування багатоповерхівок та прибудинкових територій.

 

Депутати заслухали фінансово-економічні показники ТзОВ "Наш добробут", "Житло-Сервіс" та ТОВ "Підзамок".
Питань у міських обранців було дуже багато, докладно з'ясовували у представників підприємств, які саме послуги входять до визначеного ними тарифу, як нараховується оплата за електропостачання для ліфтів, що включає підготовка житлового фонду до зими, як борються з боргами мешканців за надані послуги тощо.

Відзначали, що в тарифах закладені вартість енергоносіїв, розмір мінімальної зарплати та інші параметри, які сформувалися станом ще на 2009 рік, крім того, чимало мешканців боргують, тому підприємства мають чималі збитки.
Заступник міського голови Ужгорода Олександр Габор наголосив також, що в Ужгороді активно створюються ОСББ, що дуже позитивно, але виникають чимало питань, особливо на етапі переходу до нової форми господарювання, визначення, хто, що і як має робити для обслуговування будинків.

Присутні на зібранні депутати міськради відзначили, що звіти всіх обслуговуючих комунальних підприємств заслуховуватимуть за визначеним форматом принаймні двічі на рік – щоб краще знати стан міського господарства, як функціонує його механізм, де і чия сфера компетентності та відповідальності.






Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp