Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгород їде Джамала

4 червня 2016 р., 13:00

Концерт заплановано на 27 червня.

В ужгородському амфітеатрі.

Хоч поки на жодній офіційній сторінці співачки нема жодного повідомлення про тур країною, але нам стало відомо, що переможниця Євробачення-2016 приїде на Закарпаття вже у червні.

Попередньо, концерт заплановано на 27 червня, це понеділок. У амфітеатрі. Квитки на концерт мають надійти у продаж уже з понеділка, тобто 6 червня. Їх можна буде придбати у касах облмуздрамтеатру. Однак, який діапазон цін – наразі не відомо. Водночас, у мережі вже "гуляє" афіша майбутнього концерту.

Тим часом, на офіційних сторінках Джамали либонь не щодня з’являється повідомлення про зйомки кліпу на переможну пісню 1944. Усе відбувається в Карпатах, на Буковині, зі сторони Чернівецької області. Артистка зізнається, що не дуже їм пощастило з погодою, зате із запалом і настроєм усе супер.

Принагідно додамо, що фінальну англомовну версію пісні 1944 Джамала написала разом із фактично закарпатцем Артом Антоняном. 
Varosh



Петр 04.06.2016 13:59 IP: 144.87.229.37
Из пальца сосете сенсации?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp