Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Талант – Божий дар, який не має меж! (ФОТО)

4 червня 2016 р., 20:00

20-річна Марина Лавришинець з села Тисалово, що на Тячівщині, стала призером Всеукраїнського вокального конкурсу серед людей з особливими потребами «Золотий птах».

Співоче змагання відбулося 26-27 травня у Вінниці. Участь у конкурсі взяли діти та молодь з вадами здоров’я з різних міст України: Київ, Суми, Вінниця, Полтава… Закарпаття ж на «Золотому птахові» представила Марина Лавришинець.

 

Дівчина обожнює співати, каже, що музика – сенс її життя. Марина старанно вчиться вокалу у солістки Закарпатської філармонії Яни Садварій.

На конкурсі закарпатка виконала ліричну пісню про кохання Таїсії Повалій «Доля». Дівчина каже, що спершу трохи хвилювалася, але потім просто щиро співала, і у неї все вийшло.

Саме щирість виконання й допомогла Марині не загубитися серед талановитих конкурентів, і торкнутися голосом до сердець всіх членів журі «Золотого птаху».
А ще дівчина розповіла, що під час конкурсу її віддано підтримували батьки, рідні та друзі, і ця підтримка додавала конкурсантці сили під час вокального бою.

Юна співачка зазначає, що дуже вдячна своїй викладачці за знання, віру та постійну підтримку. Також дівчина зізнається, що коли почула, що посіла у конкурсі «Золотий птах» третє місце у старшій віковій категорії – щиро зраділа, адже ще раз усвідомила, що таки недарма вона живе співом. Тепер юна вокалістка має намір впевнено підкорювати нові вершини зіркового олімпу. А ще дівчина довела, що талант - Божий дар, який не знає меж!

Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»

Фото - з архіву Марини Лавришинець






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp