Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Київщині проведуть в останню дорогу загиблого бійця із Закарпаття

5 червня 2016 р., 10:43

До демобілізації залишався місяць

Прощання з закарпатським бійцем 53-ї ОМБр Василем Фiцкалинець на псевдо "Бук" розпочнеться сьогодні, 5 червня 2016 р. о 12:00, в м. Ірпінь Київської області (Гостомельське шосе, 3), біля будинку, де він проживав з цивільною дружиною останні роки, а поховають на Алеї слави Героїв в м. Буча.

Провести Героя в останню путь батьки, родичі, бійці, волонтери та небайдужі жителі Київщини.

Василь Фiцкалинець, 1974 р.н. – уродженець Мукачівщини (с.Старе Давидково), був призваний по 6-й лінії мобілізації снайпером, через місяць вже мав піти на дембель, але не судилось, 31 травня 2016 року в зоні АТО у смт. Зайцеве, що на Донеччині, його забрала від нас ворожа куля російського снайпера. І знову Закарпаття втратило ще одного свого сина та Героя, троє дітей (1999, 2002, 2009 р.н) – батька, вагітна дружина – чоловіка, батьки – сина, сестра – брата.

В той злощасний час від мінометного обстрілу також постраждало ще троє. Крім того, в наслідок обстрілу, був виведений із ладу єдиний на снайперський взвод Василя тепловізійний приціл, орієнтованою вартістю понад 100 тис. грн., подарований волонтерами, який наразі відправлений їм же на ремонт.

Досить вірно в цьому контексті з приводу загибелі Василя зазначив у своєму Facebook журналіст телеканалу Інтер Роман Бочкала, що "скупістю платимо життями".

Василь "Бук" – це один із тих героїчних синів України, котрий загинув в цій клятій російсько-українській війні на Донбасі в часи так званого "перемир'я", оголошеного на виконання ганебних "мінських домовленостей".

Цікавий своїм цинізмом і той факт, що знову почалися такі випадки, коли російські бойовики починають обстріл позицій наших українських військових, а потім за годину, коли отримують належну "відповідь", виходять на зв'язок і просять "перемир'я" (!!!).

Хай буде проклята ця війна і російські окупанти! Черговий раз нас продовжує вбивати і те, що у ворожого російського снайпера був тепловізійний приціл, а у наших немає такого навіть на цілий взвод.. Добре якщо найдеться у когось десь на роту.. і то завдяки волонтерам.. А більшість і взагалі не бачили таке чудо техніки за 2 роки війни.. Ось так і воюємо, що люди і Бог дасть..

P.S.: Ви спитаєте: а де мільйони-мільярди, що виділяються урядом щорічно МО, ЗСУ, Нацгвардії і т.д.?! Так так, ті що ви оплачуєте зі своєї кишені щомісяця !?! – Схоже, що вони успішно списуються комусь іншому в кишеню! Що тут ще скажеш.. живемо "по-новому"..

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!



З повагою, Закарпатська волонтерська сотня ГО "Айдар Волонтерська Допомога"
Патріот 05.06.2016 11:14 IP: 22.69.113.92
В Закарпатській волонтерській сотні ГО "Айдар Волонтерська Допомога" працює російська нечисть.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp