Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські активісти вимагають Порошенка і Луценка припинення репресій до Олександра Сачка

5 червня 2016 р., 11:57

Визначтесь яку ж сторону обрати, поки не пізно

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ до побратимів по майдану Петру Порошенку, Юрію Луценку, Андрію Парубію від закарпатських активістів центрального ЄвроМайдану щодо припинення репресії по О.Сачку

Ми, учасники столичного ЄвроМадану, члени закарпатського підрозділу 7 сотні "Лева" та 28-ї сотні Самооборони Майдану в часи Революції Гідності з 10.12.2013 по 18.02.2014 рр. звертаємось до Вас публічно від імені активістів Закарпатського штабного намету (біля Головпоштамту в Києві), нині волонтери Закарпатської волонтерської сотні ГО "Айдар Волонтерська Допомога".

Андрій Володимировичу Ви на столичному Майдані безпосередньо координували на Майдані нашу 7 сотню Лева. Ви, як ми і Саша Сачко – майданівці, стояли по одну сторону барикад. Ми разом боролись проти злочинного антинародного режиму Януковича за свободу та гідне життя українського народу. А тепер, що виходить, ми вже по різні сторони барикади правової держави Україна? Слід зазначити, що ми в даному випадку на правильній стороні – справедливості, совісті, моралі та закону.. а Ви? Яку ж сторону оберете Ви?

Ви ж пам'ятаєте, що на Майдані по обидві сторони барикад стояли 2 Шуфричи.
Нестор – регіонал, був по другу сторону барикад, брав участь у злочинах проти українського народу.
Едуард – троюрідний брат Нестора, громадський діяч Закарпаття, голова закарпатського осередку УНА-УНСО (1991-2014), стояв по нашу сторону барикади та перебував у лавах закарпатського підрозділу 7 сотні, а потім 28-ї сотні.

Тому визначайтеся яку ж сторону оберете тепер Ви, поки не пізно.

Юрію Віталійовичу, на ЄвроМайдані Ви разом з нами брали участь у припиненні злочинного режиму Януковича. Крім того, кому як не вам розуміти, що таке переслідування по політичному замовленню із подальшим ув'язненням. Вживіть всіх вичерпних заходів щоб припинити це показове політичне судилище.

Адже так Сачко не ідеальний, і так він помиляється, як і ми з Вами, але він явно не робив того, що йому інкримінують. З таким успіхом до всіх "злочинів проти людства", які інкримінують Олександру, можете приписати йому і міжнародний "висяк" – вбивство Кеннеді, ну що хоч американців порадуєте, як не свій український народ.

Нажаль нерідко влада використовує слідчих, прокурорів і суддів як інструмент розправи з опонентами, свідомо затягуючи проведення судової реформи та реформи прокуратури.
Усе це відбувається в той час, коли жодного високопоставленого корупціонера по суті не засуджено, правоохоронні органи так і не змогли повернути вкрадені в українського народу мільярди, а вбивці Героїв Небесної Сотні на свободі..!!!

Так чи інакше у суспільстві складається думка, що теперішній владі вигідно дискредитувати, нівелювати, створити негативне явище про український добровольчий визвольних рух, який є першою та останньою лінією оборони українського народу. Така м'яко кажучи неетична гра влади дуже грає на руку ворога – агресора Росії.

Лідер "Правого Сектору" чекає на відповідь Генпрокурора України

Українська влада подає громадськості критику в свою сторону як "происки" московської агентури, але це не так! Хай краще українська влада поясність українському суспільству яким боком секретарка директора "Укргазвидобування" (державна компанія) отримує зарплату в розмірі 44 тис. грн., а її шеф – 955 тисяч грн на місяць , при тому що в сукупності ціни газу для населення входить оплата чиновників, що забезпечують поставку газу для населення.

Чинна влада на словах засуджує російського агресора в політичних репресіях, а на ділі цинічно розгортає небачені репресії всередині країни та по сьогоднішній день навіть не розірвала на законодавчому рівні торгівельно-економічні зв’язки з країною-окупантом Росією, нівелюючи водночас здобутки організаторів Транспортної блокади російських вантажівок територією України «Ведмежа блокада», співорганізатором якої був О.Сачко.

Майданівський побратиме, пане Гаранте конституційних прав, Петро Олексійовичу, ми ж стали Президентом виключно завдяки Майдану і його учасникам, в т.ч. нас і О. Сачка. До Вас одне маленьке питання: враховуючи пред'явлену "обгрунтовану" підозру Сачку в 15 злочинах, за які в сукупності тягне на довічне ув'язнення, як "ярий злочинець" ще ходить на свободі, хоч він по логіці правосуддя має бути попередньо ув'язнений, що це? Таке політичне замовлення чи що, поясніть !?!
Також пропоную задуматись всім Вам, пане коровники, хоч на хвилину, як на Вас, і на нас разом з вами, дивиться Європа і весь цивілізований світ (загарбницької Росії це не стосується), що в нас по місту, області, що межує з 4 європейськими країнами, вже майже рік ходить собі спокійно "терорист" Сачко, саме так написано "терорист", який вчинив "особливо важкі злочини" від хуліганства, застосування зброї до терористичних актів та створенні ним «злочинної банди», згідно тексту надісланого в повідомлені про підозру. Що вони скажуть про дієздатність правоохоронної системи, слідчих, прокурорів, суддів в Україні?! Адже у інших випадках умовно за вкрадений шматок хліба ваші підлеглі оголошують людину в розшук і приходять на наступний день із санкцією слідчого судді на затримання та кидають в СІЗО з відповідно мірою запобіжного заходу. Про яку євроінтеграцію ви щебечете на телеекранах?!

Чому українська влада фактично йде на поводу російської держави, де Правий сектор і УНА-УНСО визнані терористичними екстремістськими організаціями, переслідуючи тут в Україні наших патріотів, членів цих організацій?! Що це, кому це вигідно?! Краще б, теперішня українська влада пояснила б українському суспільству як вона збирається виконувати ганебні "мінські домовленості", які в'яжуть по руках і ногах українське суспільство, а у нашій ситуацій – ні миру, ні війни – це не вихід..
Який вихід може запропонувати влада суспільству, коли поміняли Савченко на 2-х російських спецназівців, при тому що крім Карпюка, в Росії перебуває ще понад 30 українських політв'язнів. На кого вони будуть їх міняти на Лаврова, якого ми "випадково затримаємо" за шпигунство та пособництво в тероризмі?!

Ми розуміємо, що дана пред'явлена підозра – це перевірка нас на готовність.. готовність боротись один за одного.. боротись за справедливість. Адже якщо ми допустимо посадку Сачка за надуманими мотивами, описаними в надісланому в художньому творі "повідомлення про підозру", то наступними станемо ми, кожен з нас, патріотів України.

Том ми підтримуємо це звернення, щоб убезпечити наші родини, наше житло від безпідставного і свавільного вторгнення силовиків, а себе від можливого безпідставного затримання та ув’язнення в майбутньому по політичному замовленню.

Закликаємо Вас припинити політичній репресії щодо керівника НВР "Правий сектор Закарпаття" О. Сачка і забезпечити неухильне дотримання його законних прав та інтересів. Пам'ятайте ви у своїй діяльності маєте бути незалежними і відповідати прийдеться не перед тими хто вас призначав, а перед тим кому давали Ви присягу – українським народом. Повірте, якщо так буде продовжуватись і надалі, цей режим також паде, як і Януковича, і будьте впевненими, що цього разу ми вже не будемо такими беззахисними як в 2013-2014 рр., в кожного з нас є що сказати і на це є "аргумент"..


З повагою, закарпатські активісти київського ЄвроМайдану,
члени Самооборони Майдану,
волонтери Закарпатської волонтерської сотні ГО "Айдар Волонтерська Допомога"
Віталій Грегор
Вануш Гаспарян
Едуард Шуфрич
03.06.2016
01001, Київ, вул. Хрещатик 22 "а"
адреса для листування: 88000, м. Ужгород, а\с 15 "с"
тел.: 099-721-64-63

номальний 05.06.2016 14:03 IP: 129.12.0.141
Такі "АКТИВІСТИ" як Сачко та Стойка та інші "побратими"мають сидіти в тюрмі за бандитизм.....

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp