Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шістка" привабила двох хустян

23 травня 2014 р., 10:59

І ті не стримались від злочину.

Дільничні інспектори міліції Михайло Підгорняк та Василь Корсак, перебуваючи в добовому наряді мобільної групи, несли службу по вул.І.Франка в м.Хуст. Їм назустріч рухався автомобіль ВАЗ-2106 без увімкнених фар, що міліціонерам здалось дивним, тож вони вирішили поцікавитись, у чому справа. Дали знак водію, щоб зупинився, але замість зупинки той лише добавив газу. 

Під час його переслідування міліціонерами, водій автомобіля все ж зрозумів, що потрібно зупинитись. Зупинившись на одній з вулиць Хуста, водій та його пасажир кинулись навтьоки у різні сторони. Але правоохоронці швидко наздогнали водія. Для з’ясування обставин його доставили у міськвідділ міліції, а автомобіль - на штрафмайданчик. 

Оскільки водій не мав жодних документів, то вирішив міліціонерів ввести в оману. Назвався вигаданим іменем та стверджував, що взяв батьковий автомобіль для нічної прогулянки містом... Однак в цей час до чергової частини міськвідділу міліції зателефонував і сам власник автомобіля, який повідомив, що його автомобіль, який був припаркований на вул.І.Франка, вкрали. Власника чекав приємний сюрприз – його рідний ВАЗ на міліцейському штрафмайданчику. Ну а затримані хлопці зізнались, що стареньким «Жигулем» вони заволоділи навмисно. 

Дану подію слідчий Володимир Бєлов за ст.289 ч.1 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp