Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива аварія на Київщині: Водій на шаленій швидкості збив дівчаток (Відео)

5 червня 2016 р., 18:19

Таокї трагедії у Васелькові ще не було

Аварія сталася вчора, 4 червня, близько о 20.20 у місті Васильків. Водій "ВАЗа" не впорався з керуванням і на великій швидкості з’їхав на узбіччя, де збив на смерть двох дівчаток 10-12 років.

На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що водій легковика скоїв наїзд на дітей, а небайдужі громадяни накинулись на чоловіка і намагались вчинити над ним розправу.

Водія, 25-річного місцевого жителя, правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та доставили до Васильківського відділу поліції, повідомляє Відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Київській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове слідство триває.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp