Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві злочинці встигли порадіти вкраденому тільки пару метрів

23 травня 2014 р., 11:40

Від’їхавши з місця злочину, їх одразу затримала міліція.

Правоохоронці патрульної служби мукачівської міліції затримали двох місцевих мешканців, які викрали з вантажного автомобіля марки «Iveko» колесо. З автомобіля, на якому юнаки намагались вивезти крадене, міліціонери вилучили кусачки для розрізання металу та металевий трос. 

Посеред ночі, близько 03.30 год. працівники роти патрульної служби міліції Мукачева, патрулюючи містом, побачили автомобіль марки «ВАЗ», який рухався із вимкнутими фарами. Правоохоронців це насторожило і вони зупинили автівку для перевірки. У машині разом з водієм був ще один молодик. А у багажному відділені автомобіля інспектори патрульної служби виявили колесо з вантажного автомобіля. Окрім того, у хлопців були виявлені кусачки для розрізання металу та трос. 

Як з′ясувалося, ці хлопці віком 20 та 24 роки викрали з великогабаритної машини, яка була припаркована посеред вулиці, колесо вартістю близько 1200 гривень. Далі завантажили крадене і, не вмикаючи світло на машині, від`їхали всього на кілька метрів, коли їх помітили правоохоронці. 

Працівники слідчо-оперативної групи на місці події з`ясували, що крадене належить водію-далекобійнику, який живе у будинку, поблизу якого був припаркований автомобіль. 

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена групою осіб). Один з юнаків, який перебував за кермом автомобіля, вже має судимості за вчинення кримінальних правопорушень. На цей раз чоловікові також доведеться відповідати за статтею, санкція якої передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp