Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті вогонь охопив дві машини

7 червня 2016 р., 14:41

У різних селах...

Вогонь атакував...


 

В селі Сторожниця зайнялася «Шкода Октавія», яку пригнали в автомайстерню для ремонту. А в селі Оноківці горів мікроавтобус «Фіат», що належить місцевому підприємцю та депутату. Причину обох пожеж зясовують правоохоронці. Сьогодні вночі на тел.102 надійшло два повідомлення про загорання автомобілів. Спершу в 3.30 надійшло повідомлення про те, що в с.Сторожниця Ужгородського району горить автомобіль «Шкода Октавія» на словацьких номерах. Як з’ясували правоохоронці, цю машину пригнав у місцеву автомайстерню на ремонт 24-річний житель цього села. Вогнем пошкоджено передню решітку іномарки, капот і переднє ліве колесо. 

Друге повідомлення про загорання авто надійшло в поліцію в 4-ій ночі. В с.Оноківці Ужгородського району загорівся мікроавтобус «Фіат Дукато», який стояв на вулиці біля будинку. Машина належить місцевому підприємцю й сільському депутату. Вогнем пошкоджено моторний відсік і панель приладів автомобіля. Причину обох пожеж з’ясовують правоохоронці. Не виключається і версія навмисних підпалів. Призначено відповідні експертизи. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp