Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині підрахували суму внеску

23 травня 2014 р., 14:29

Єдиний внесок у сумі понад 20 мільйонів поповнив місцеву казну.

За період січень-квітень 2014 року Перечинським відділенням Ужгородської ОДПІ прийнято понад 2100 звітів з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Варто зазначити, що звіт подається до Міндоходів страхувальником або відповідальною особою за місцем взяття на облік в органах доходів і зборів, одним із таких способів:

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису відповідальних осіб у порядку, визначеному законодавством;

- на паперових носіях, завірених підписом керівника страхувальника та скріплених печаткою (за наявності), разом з електронною формою на електронних носіях інформації;

- на паперових носіях, якщо у страхувальника кількість застрахованих осіб не більше п'яти.Фахівці податкової інспекції відмічають, що ефективною та зручною є електронна форма звіту, яка формується страхувальником з використанням спеціалізованого програмного забезпечення, актуальні версії якого безкоштовно надаються в органі доходів і зборів за місцем взяття на облік та розміщені на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України. 

Для подання податкової звітності в електронному вигляді, безкоштовні посилені сертифікати відкритих ключів можна отримати у відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів в м. Ужгороді та м. Тячеві.

Крім того, протягом чотирьох місяців, завдяки сплаті платниками ЄСВ, а їх в Перечинському районі – 740 осіб, бюджет поповнився на понад 20,4 млн. грн.

Заступник начальника Ужгородської ОДПІ – начальник Перечинського відділення Юрій Сарай зауважує, що стабільне надходження єдиного соціального внеску забезпечує своєчасну виплату пенсій, соціальні гарантії та допомогу під час тимчасової втрати працездатності. Тому це питання в Міндоходів – постійно на контролі.
За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp