Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві під час канікул оновлять усі школи

8 червня 2016 р., 19:06

За чотири роки школи міста приведуть у належний стан

У сесійній залі міськради сьогодні зібралися представники міської влади, адміністрація шкіл та представники батьківських комітетів. Влада запропонувала обговорити освітянам та батькам проекти, які планують реалізувати в навчальних закладах. Міський голова Андрій Балога зазначив, що школи міста цього літа будуть оновлювати, повідомляє Мукачівська міськрада.

«Пропонується спочатку зробити технологічні мережі, а вже наступного року- капітальний ремонт класів. В закладах освіти будуть оновлювати системи водопостачання й водовідведення, електропостачання, встановлювати котельні, які працюватимуть на альтернативних видах опалення, ремонтуватимуть дахи. У липні виділять кошти на ремонт всіх санвузлів шкіл. За три-чотири роки всі школи міста треба привести у належний стан», - каже міський голова.

Також Андрій Балога повідомив про те, що два заклади будуть реконструювати. Так, вже оголошено тендер на ремонт ЗОШ №8 і переобладнання її під дитсадок. Після чого заклад буде об’єднано із ЗОШ №10 і створено НВК. Буде відремонтована й станція юних техніків, де запрацює початкова школа.

Окрім того, до початку нового навчального року у всіх закладах буде встановлено нові мультимедійні комплекси, магнітні дошки та шкільні меблі – парти, стільці, стінки, столи. Загалом з бюджету для цих потреб виділено майже 8,5 млн. гривень. Мультимедійні комплекси – а їх 300 буде встановлено в тих класах, де їх ще нема.

На нараді зійшлися на тому, що всі пропозиції буде проаналізовано. Спеціалісти відділу капітального будівництва вже з цього тижня відвідуватимуть по 3-4 навчальні заклади щодня, аби уточнити з адміністрацією та батьківськими комітетами перелік робіт, які будуть виконуватися.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp