Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські прикордонники приймали гостей (Фото)

9 червня 2016 р., 11:28

Діти перейняли частинку патріотизму

Учні Мукачівського ліцею з метою патріотичного виховання, завітали до прикордонників. В управлінні Мукачівського прикордонного загону, школярі 8-х та 10-х класів, а також цьогорічні випускники ліцею, відвідали кімнату бойової слави, де мали гарну нагоду ознайомитись з історією створення та розвитку Державної прикордонної служби та Мукачівського прикордонного загону. Діти з великою зацікавленістю розглядали представлені експонати , серед них зразки озброєння, зразки військового одягу, особисті речі ветеранів прикордонників, нагороди, фотокартки, історичний альбом прикордонної застави, який ведеться ще з 1963 року та багато іншого.

{g}

Після екскурсії, учні спілкувались з воїнами-афганцями та воїнами-учасниками бойових дій на Донбасі. Дітям розповіли про події на сході України, про героїзм та болючі втрати своїх побратимів, про те як важливо оберігати мир та спокій на своїй Батьківщині, повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Приємною несподіванкою для прикордонників стала новина, якою поділились дві випускниці ліцею. Дівчатка розповіли про свої наміри стати прикордонницями і вже навіть подали документи для вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького. Отож будемо сподіватись, що лави Держприкордонслужби цьогоріч поповнять щей дві чарівні випускниці Мукачівського ліцею.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp