Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорські поліцейські подарували путівки дітям закарпатських прикордонників

9 червня 2016 р., 16:19

Щорічна традиція

7 травня до відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону завітали представники Поліції Угорщини району Сабоч-Сатмар-Берег та офіційно вручили 10 безкоштовних путівок для дітей прикордонників. В рамках соціального проекту такі путівки наші колеги з суміжної країни школярам дарують щорічно, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Під час офіційного вручення, командир Чопського прикордонного загону Ігор Доменюк щиро подякував колегам з Угорщини та зазначив: Повага та взаємодопомога характеризує взаємовідносини між охоронцями кордонів України та Угорщини, адже співпраця – це не лише охорона державних рубежів, а й турбота про сім’ї тих, хто ціною власного життя захищає свою Батьківщину».

Відтак, дітки прикордонників Чопського та Мукачівського загонів, батьки яких брали участь у зоні проведення АТО, самовіддано та відважно захищали терени нашої держави, матимуть змогу відвідати та відпочити за кордоном у літньому таборі в Угорщині. А це чудова нагода школярам не лише весело провести час на літніх канікулах, але й ознайомитися з культурою та традиціями іншої держави, дізнатися цікаві факти з історичного минулого, розширити кругозір та завести нових друзів. У таборі відпочинку діти також матимуть змогу активно провести свій час, оскільки на них очікують екскурсії, спортивні ігри та ряд цікавих розважальних програм.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp