Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді обговорять актуальні проблеми ринку житлово-комунальних послуг

9 червня 2016 р., 17:24

Вже завтра

Стан, проблеми та перспективи розвитку ринку житлово-комунальних послуг Ужгорода та Закарпатської області, формування єдиних критеріїв оцінки управляючих компаній в цій сфері, особливості трансформації системи управління в житловій сфері в сучасних умовах, об’єктивне інформування споживачів задля забезпечення захисту їх прав у сфері надання житлово-комунальних послуг.
Актуальні питання сьогодення обговорять на засіданні за круглим столом «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства: роль управляючих компаній».

У засіданні візьмуть участь президент ЕМАУ ‒ головний аудитор Сертифікаційного центру „Стандарт”, фахівці Мінрегіону та голова комітету з питань ЖКГ Громадської ради при Мінрегіоні України, а також фахівці департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА, члени Регіональної ради з питань створення та функціонування ОСББ, представники райдержадміністрацій та міськвиконкомів, до повноважень яких належить питання житлово-комунальної галузі, голови ОСББ та ЖБК і голови асоціацій ОСББ.

Засідання відбудеться у п’ятницю, 10 червня, у залі засідань Закарпатської ОДА.

Початок о 10.00.

До участі у засіданні запрошуються представники ЗМІ та всі бажаючі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp