Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль нагородить оперативників, які затримали наркоторговців з Угорщини

9 червня 2016 р., 19:20

За розвиток регіону!

У середу, 8 червня, в с. Велика Добронь Ужгородського району силовики затримали групу з трьох наркокур’єрів, громадян Угорщини, котрі провезли через державний кордон велику партію (близько 3 кг) опію-сирцю. Вартість наркотика на чорному ринку – близько півмільйона гривень. Затримання стало результатом спецоперації, яка проводилася відповідно до ст. 8 п. 7-1 Закону України про оперативно-розшукову діяльність. Закон надає повноваження проводити контрольовану поставку наркотичної речовини з метою виявлення всіх обставин злочину та причетних до нього осіб. У реалізації спецоперації були задіяні правоохоронці України та однієї з країн Євросоюзу.

Кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

Геннадій Москаль звернувся до керівників правоохоронних органів із пропозицію надати клопотання про нагородження українських оперативників, котрі проводили спецоперацію, спеціальними відзнаками Закарпатської ОДА та обласної ради «За розвиток регіону».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp