Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сотню закарпатців призвуть на службу в прикордонні війська

10 червня 2016 р., 11:13

Замовлення на червень

У червні 2016 року продовжується відправка молодого поповнення до Державної прикордонної служби, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

Закарпаття отримало завдання відібрати до Нацгвардії всього 20 строковиків, до Держприкордонслужби – 100 та 14 – до Держспецтрансслужби.

Всього в Україні до Нацгвардії і Держприкордонслужби протягом призовної кампанії планують призвати по 4000 строковиків. Ряди Держспецтрансслужби стануть густішими на 600 призовників. Про це йдеться в Додатку № 1 до розпорядження Кабміну від 20.04.2016 № 311-р.

Всі громадяни, призвані на строкову військову службу до лав прикордонної служби, НГУ та Держспецтрансслужби, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp