Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті контрабандист домовився з прикордонником за безперешкодне переміщення цигарок

10 червня 2016 р., 12:08

Прикордоннику загрожує кримінальна відповідальність

Учора на Закарпатті в рамках проведення операції «Чисті руки» та протидії контрабандній діяльності на державному кордоні прикордонники внутрішньої та власної безпеки Чопського загону виявили правопорушення, до якого, можливо, причетний співробітник прикордонного відомства.

За попередньою інформацією, що надійшла напередодні, сьогодні вночі прикордонники загону затримали за 150 метрів від кордону громадянина України. Чоловік намагався подолати загороджувальний паркан з 6 пакунками тютюнових виробів. В них було 5 тисяч пачок сигарет з акцизними марками дьюті-фрі.

Під час затримання громадянин чинив опір прикордонному наряду та непокору, намагаючись втекти, однак це йому не вдалося. В ході подальшого уточнення обставин порушення було встановлено, що до незаконної оборудки з переміщенням контрабандного курива, скоріш за все, причетний військовослужбовець Чопського прикордонного загону, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зараз ця інформація перевіряється і, у разі її підтвердження, прикордонник буде нести відповідальність згідно чинного законодавства України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp