Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Літак з Ужгорода до Києва курсуватиме тричі на тиждень

10 червня 2016 р., 14:06

І, можливо, будуть інші рейси, навіть закордонні

Авіакомпанія «Мотор Січ» відмовилася виконувати авіасполучення між Ужгородом і Києвом через малу кількість пасажирів, що призвело до збитковості рейсів. Літак авіакомпанії направлений на більш прибуткові напрями: Київ – Одеса та Київ – Львів, тому авіасполучення між Ужгородом і Києвом тимчасово зупинено. Головна причина цього – економічне становище, через яке витрати на авіаквиток може дозволити собі обмежена кількість людей.

Обласна державна адміністрація і особисто Геннадій Москаль докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення авіасполучення зі столицею. Ведуться переговори з кількома українськими, а також словацькими та чеськими авіаперевізниками, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. Один із них – Приватне акціонерне товариство «Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «Урга» – вже висловив готовність розпочати регулярні рейси Київ (Жуляни) – Ужгород – Київ із частотою тричі на тиждень. Переговори щодо відновлення авіасполучення тривають і з іншими авіакомпаніями.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp