Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві на вокзалі покинули новонароджене немовля (Фото)

10 червня 2016 р., 18:50

Мати покинула дитину відразу після родів

Це вже другий подібний випадок за останні декілька місяців. Тільки от першого разу дитина не вижила...

Сьогодні о 14:20 мукачівські патрульні отримали виклик про те, що у кабінці туалету на залізничному вокзалі лежить немовля.

За лічені хвилини патрульні дістались на вул. Вокзальна. Дитинка була заповита у рушник та білу пелюшку і лежала на підлозі в одній із кабінок чоловічого туалету. Її помітив випадковий перехожий.
Не дивлячись на нестандартну ситуацію, полісмени не розгубились і негайно викликали швидку. Вже за 10 хвилин дитину оглядав черговий лікар карети швидкої допомоги.

Немовлям виявилась дівчинка. За попереднім оглядом лікаря, вона народилась 5-6 годин назад, дитина цілком здорова, але трішки змерзла лежачи на підлозі, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Зі слів працівників вокзали, ані чоловіка, ані жінки, які б заходила до туалету з новонародженою дитиною на руках у ці години вони не помітили.

Патрульні у супроводі швидкої доставили малечу до дитячої лікарні. Дівчинку вирішили назвати Леся – в честь патрульної поліцейської, екіпаж якої знайшов немовля та лікарки з приймального відділення лікарні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp