Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кондитер з Мукачева представить Україну на Олімпійських іграх з кулінарії

11 червня 2016 р., 19:15

Олімпійські ігри відбудуться в Німеччині

Мова йде про Людмилу Дубіш з кондитерського дому Bondarenko, яка разом з командою здобула 2 золоті медалі та відзнаки на міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва "BestCookFest-2016”.

Змагання пройшли нещодавно у Чернівцях, і на них було визначено, хто саме представить нашу країну на головному кулінарному змаганні планети, яке пройде вже у жовтні в німецькому місті Елфурд, повідомляє Мукачево.нет.

Зауважимо, що мукачівка Людмила Дубіш підкорила журі інсталяцією з чистого шоколаду під назвою “Солодка симфонія”. Також золото на змаганнях виборола представниця кондитерського дому Bondarenko Катерина Порохнавець за кращу скульптуру з мастики.

До слова, у "BestCookFest-2016”, що пройшов у Чернівцях, взяли участь не тільки українські кулінари, а також представники Сербії, Молдови, Албанії, Ісландії, Австрії, Польщі, Ізраїля. Головним суддею змагань став відомий у світі майстер-шеф Томас А. Гуглер – Континентальний директор WACS у країнах Африки та Середнього Сходу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp