Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатську школу живопису можна побачити на полотнах (ВІДЕО)

24 травня 2014 р., 10:26

Карттини Петра Шолтеса можна побачити у Тячеві.

Уся закарпатська школа живопису на картинах одного художника. В Тячеві триває виставка картин Петра Шолтеса. Помилуватись роботами відомого живописця поціновувачі мистецтва можуть в картинній галереї імені Шімона Голлоші.

 У Тячеві триває виставка картин Петра Шолтеса (ВІДЕО) У Тячівській картинній галереї імені Шімона Голлоші ще тиждень триватиме виставка картин відомого закарпатського художника Петра Шолтеса «Весна – 2014». Усі роботи, представлені тут, виконані у характерному для ужгородського живописця пейзажно – побутовому жанрі у техніці лесування. Здобутки творчого подружнього тандему значні. Роботами, Петра Шолтеса та його дружини захоплюються люди різного віку. Багата палітра яскравих кольорів, непросте бачення навколишнього світу – привертають увагу поціновувачів мистецтва. Оскільки це виставка – продаж, то полотна можна купити. 

Щоправда, продають не всі картини. На виставці представлена одна з улюблених робіт автора «Моя земля». Купити її забажало вже чимало відвідувачів, проте і ця картина не виставлена на продаж. Сам митець завжди охоче ділиться секретами своєї майстерності з іншими, зокрема, з підростаючим поколінням. Відтак проводять у галереї і уроки малювання для школярів. Тож уся закарпатська школа живопису на картинах одного художника. Тому тут є на що подивитися.

Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp