Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородського юнака підставив пістолет

24 травня 2014 р., 11:51

Міліція ретельно перевіряє порушкння

Міністерство внутрішніх справ України збирає та аналізує всю інформацію по державі стосовно виборів Президента.

Віднедавна на сайті МВС України запрацювала спеціальна рубрика «ГІС «Вибори-2014». Там реєструються всі повідомлення з регіонів, які стосуються можливих порушень під час виборчого процесу. Зібрана інформація ретельно перевіряється.

Так, у період з 31 березня на сайті МВС в згаданій рубриці оприлюднено 9 інформацій із Закарпаття.

Зокрема, 28 квітня в с.Бене Берегівського району Закарпатської області двоє невідомих, які представилися представниками однієї з громадських організацій, перешкоджали проводити передвиборчу агітацію представникам одного з кандидатів у Президенти України.


15 травня у с.Кам′янське Іршавського району неповнолітні зірвали зелектростовпів 13 агітаційних листівок з фотографією одного з кандидатів.

16 травня у м.Мукачево заступник голови дільничної виборчої комісії словесно погрожував фізичною розправою члену окружної виборчої комісії, представнику одного з кандидатів.

17 травня у м.Іршава на вулиці невідомий пошкодив плакат із зображенням кандидата в Президенти України.

20 травня в чергову частину Ужгородського МВ УМВС з Окружної виборчої комісії з виборів Президента України надійшло повідомлення, що 14.05.2014 по вул.Міцкевича в Ужгороді невідомі особи розкладали у поштові скриньки агітаційні листівки з завідомо неправдивими відомостями про одного з кандидатів. За даним фактом проводиться перевірка.

22 травня в Ужгороді на вулицях міста невідомі розповсюджували листівки з неправдивою інформацією відносно одного з кандидатів у Президенти України. Проводиться перевірка.

22 травня у Мукачеві працівники міліції під час моніторингу мережі на одному з веб-сайтів виявили статтю з інформацією про пошкодження на вулицях міста бігбордів кандидата в Президенти України. Проводиться перевірка.

22 травня в чергову частину Ужгородського РВ УМВС надійшла інформація, що 20.05.2014 в м.Чоп мало місце поширення друкованих передвиборних агітаційних матеріалів із завідомо неправдивими відомостями про кандидата в Президенти України. Проводиться перевірка.

23 травня у м.Рахів на інтернет-виданні з’явилась інформація про можливі порушення вимог законодавства під час проведення виборів Президента України. Інформація перевіряється.

Ввечері 23 травня наряд патрульної служби Ужгородського МВ УМВС під часпатрулювання міста на вул.Заньковецької помітив підозрілого чоловіка, якийрозкидав у поштові скриньки листівки. Той назвався 21-річним жителем Ужгорода Р. Міліціонери попросили його пред′явити документи й прослідували за молодиком до його автомобіля "ВАЗ-2106", який бувприпаркований на зупинці біля ринку. Під час того, як хлопець витягувавдокументи, з його куртки випав… пневматичний пістолет «Макаров» калібру4.5 мм.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Було вилученовказаний пістолет та 9 листівок з антиагітаційними матеріалами стосовно одного з кандидатів у Президенти України. За даним фактом триває перевірка.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp