Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярки підкорили подіум краси (ФОТО)

14 червня 2016 р., 14:21

Отримали "Гран-прі"

На Всеукраїнському рівні


В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ужгородських маленьких красунь, які повернулися із Всеукраїнського конкурсу краси “Міні світ краси України 2016», що проходив у Чернівцях.

На дитячому фестивалі-конкурсі змагалися представниці з близько 20 міст України віком від 5 до 15 років. Одна з ужгородський учасниць стала головною переможницею і отримала Гран-прі. Також є переможниця у номінації “Принцеса України”, двоє інших наших дівчат відзначили як найбільш ніжних та найбільш перспективних на конкурсі.

Анна Феєр, генеральний директор Закарпатської школи моделей “A*Star” розповіла: «Конкурс відбувся вже 11-й раз, він збирає талановитих дівчаток з усієї України. Цього року Закарпаття представили одразу 4 дівчат. Повернулися додому з чудовими призами і титулами, тож плануємо співпрацювати з конкурсом і надалі. Наші красуні завоювали 2 основні титули: «Принцеса України» – Єлізавета Дребітко і «Гран-прі України» – Ганна Чорнак. «Міс ніжність» стала закарпатка Ірина Васько, а «Міс перспектива» - Регіна Покорба.

«Я не очікувала, що стану принцесою. Мене оголосили аж вкінці. Я дуже щаслива, що я - «Принцеса України 2016», - розповіла Єлізавета Дребітко. За словами дівчинки, найбільше вона переживала за танець, щоб не помилитися в рухах.

{g}

На конкурсі дівчата представляли герби своїх областей, також був вихід у сукнях, у національному вбранні і у спортивному. Крім того, тривав конкурс талантів.

Юна красуня Ірина Васько розповіла: «Я показала гімнастичний номер. Займаюся гімнастикою 4 дні на тиждень». До речі, Іринка має вже 28 медалей зі змагань із гімнастики.

Ганна Чорнак розповіла: «Мені все сподобалося на конкурсі. Я старалася, особливо на репетиціях танців, бо вони були дуже важкі. Мене підтримували мама, тато і брат».

У школі моделей в Ужгороді дівчатка займаються двічі на тиждень. У них є можливість брати участь у різних конкурсах – національного і міжнародного рівня, а також робота у рекламі, зйомки для журналів, каталогів тощо. На наступному рівні – вже більш вузькопрофільна майстерність, дефіле, фотоклас, акторська майстерність, правильне харчування тощо. Програма складена так, щоб розкрити талант кожної дитини, допомогти їй проявити себе, - каже Анна Феєр.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp