Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники та силовики зустрілися задля ефективності роботи

14 червня 2016 р., 15:02

На спеціальній зустрічі.

Йшлося про роботу на пунктах пропуску.

Учора, у відділі прикордонної служби «Ужгород», відбулася координаційна нарада з представниками силових структур та ЗМІ за ініціативи прикордонників. Основним завданням даного заходу було обговорення питань щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску у літній туристичний сезон, пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників чемпіонату Європи з футболу, та питання щодо вивчення можливості та доцільності розмежування смуг руху для автомобілів з українською та іноземною реєстрацію.

Так, за одним столом зібралися представники Закарпатської ОДА, Державної прикордонної служби та Державної фіскальної служби. У ході обговорення було вирішено, що у разі різкого накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску, з метою забезпечення ритмічності пропускних операцій, створення комфортних умов для перетину кордону, правоохоронцями буде вжито ряд заходів, зокрема маневр потоків транспортних засобів шляхом перерозподілу смуг для руху транспортних засобів та, за необхідності, запровадження реверсного руху.

Разом з тим, під час наради заступник начальника відділу прикордонного контролю Чопського загону Сергій Володимирович Шинкарьов зазначив: «Загалом було проаналізовано, що від 60 до 80 процентів транспортних засобів перетинають державний кордон у пункті пропуску «Ужгород» саме з іноземною реєстрацією. Тому, до закінчення реконструкції пункту пропуску, канали руху для перетинання кордону залишаються без змін, оскільки це може вплинути на появу ще більших черг на кордоні».



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp