Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст з "Доком" попрощається вже завтра

14 червня 2016 р., 18:20

Нині прощалася столиця

Правосекторівця проводжають у останню дорогу.

Бійця Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" Роберта Маслея на псевдо Док ховатимуть завтра, у середу, 15 червня, в його рідному Хусті. Відспівуватимуть Роберта Маслея 15 червня о 12 годині у Свято-Благовіщенському храмі, що на вулиці Керамічній. Звідти труну з бійцем добровольці понесуть на центральну площу міста, а відтак похорон продовжиться на кладовищі. Про це повідомив волонтер Іван Куделя з Хуста. 

Він каже: "Закликаю краян приєднатися і створити живий ланцюг від церкви до центру. Ми повинні віддати честь нашому земляку, який схилив голову заради України". Побратими та представники патріотичних організацій області запрошують краян прийти вшанувати пам'ять загиблого воїна. Допомогти ж родині  можна на картку 4149497865508073 (Іваненко Тетяна (тітка)). Нагадаємо, 24-річний патріот-доброволець загинув у ніч проти неділі в наслідок обстрілу шахти "Бутівка" на передовій фронту українсько-російської війни. Разом із ним поклали голову ще четверо бійців Правого сектора, близько двох десятків вояків поранено. Сьогодні пам'ять добровольців вшановували у Києві, в ці дні жалобні акції в шану добровольців пройшли в багатьох українських містах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp