Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорцям, яких затримали з наркотиками на Закарпатті, обрали запобіжний захід

15 червня 2016 р., 09:17

4 кілограми наркотиків...

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжні заходи у вигляді взяття під варту строком на 60 днів трьом громадянам Республіки Угорщини, які підозрюються у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів. Як альтернативу, для зловмисників судом визначено розмір застави – по 408 тис грн кожному.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зазначимо, 8 червня 2016 року військова прокуратура Ужгородського гарнізону за інформуванням оперативно–пошукового відділу Закарпатської області 1 територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрила факт збуту вказаними особами 4 кг речовини, що за своїми зовнішніми ознаками та специфічним запахом схожа на наркотичний засіб – опіум.

Правопорушників затримано і їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

На даний час у рамках кримінального провадження досліджується причетність до вчинення вказаного злочину посадових осіб митного поста та Державної прикордонної служби України, які сприяли переміщенню наркотичних засобів через державний кордон України.

Досудове розслідування триває.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp