Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відома закарпатка Аліна Паш стане вампіром

16 червня 2016 р., 08:51

Заради шоу

Творчість меж не має.

“Дім таємничих пригод” – це нове шоу від творців “Вартові Мрій” телеканалу СТБ.

– Ще одна з ролей у шоу “Дім таємничих пригод” дісталась талоновитій співачці, фіналістці шоу “Х-фактор” – Аліні Паш. Красива та безпосередня артистка з’явиться в абсолютно новому образі. А головне – на сцені шоу Аліна буде співати. До видовищних трюків та спецефектів, до складних танцювальних постановок та заворожуючих ілюзійних номерів ми додаємо живий вокал Аліни, але це далеко не все. Приходьте на прем’єру нового шоу та готуйтесь бути враженими, – кажуть творці шоу-програми.

Режисер-постановник шоу – Костянтин Томільченко та Олександр Братковський. Креативний продюсер – Тала Онищук, – пише Varosh.

Перший показ шоу-вистави в Києві відбудеться вже 15 вересня 2016 року о 19:00. Квитки вже у продажу на krainarozvag.com. Вартість квитка від 190 до 790 гривень.

– “Дім таємничих пригод” – це страшенно смішне шоу, яке сподобається дітям та дорослим. У нашому новому шоу глядачі побачать складні акробатичні трюки, які виконуватимуться без страховки, надзвичайні циркові номери та видовищні танцювальні постановки. Особливо глядачу запам’ятаються елементи магії, чаклунства та ілюзії що створять таємничу атмосферу не тільки на сцені, але й в глядацькому залі. А ще більш видовищним “Дім таємничих пригод” зроблять нові спецефекти, розроблені спеціально для цього шоу, – розповідають творці вистави.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp